Ukrainian English German Polish Russian Spanish
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: adidas tubular

adidas tubular 1 year 3 months ago #894

  • JudyWillard
  • JudyWillard's Avatar
  • OFFLINE
  • Новый участник
  • Posts: 3
  • Karma: 0
Adidas Tubular Line fortsätter att utvecklas, eftersom vi nu tar adidas shoes en titt på den helt nya Adidas Tubular X 2.0 Primeknit. Denna nya version av Tubular X levereras med en ny konstruktion på fotleden / hälen som nu innehåller mocka på hälräknaren och en elastisk fotled. Andra detaljer inkluderar ett nytt snörningssystem som har ögonlocken fäst vid hälräknaren och mellansolen och en halvtransparent tubulär sula. Få en officiell titt på Forest Green / Yellow colorway ovanför och håll dig uppdaterad till Kicks On Fire för ett utgivningsdatum.

Ansluta till adidas NMD R1 Primeknit Japan triple black kommer att bli denna tredubbla vita versionen och det s släpper nästa vecka. Klädd i full vit, den snygga löparen är gjord av primeknit med matchande tre ränder på sidorna. Andra detaljer inkluderar Tonal Boost mellansula med EVA-insatser och den slående japanska märkningen på den främre delen av mellansolen för att slutföra sin helt vita look helt och hållet. För en prislapp på $ 170, leta efter adidas NMD R1 Primeknit Japan Triple White på select adidas butiker och online den 11 adidas superstar dam augusti. Var noga med att klicka och bokmärke vår Air Jordan 13 GS Wolf Gray nav sida nu för skoens senaste utgåva info och uppdateringar och bilder upp till minut. Håll alltid den låst till KicksOnFire för det senaste inom sneakernyheterna.

adidas har sammanfört två tunga hitters som håller sitt varumärke i spetsen av sneakerspelet med den här nya samlingen adidas boost mellan ikoner Pharrell Williams och Stan Smith. Känd som Pharrell x adidas Tennis Hu Icons Pack och Adidas Originals Stan Smith Icons Pack, samlingen innehåller vibrerande färgalternativ av båda siluetterna. Eftersom Pharrell s Tennis Hu är starkt inspirerad av Stan Smith var det bara rätt att ett pack skulle släppa vilket leder till att båda sneakersna sitter ihop. Icons Pack innehåller en mängd olika färgvägar som tonala alternativ för Tactile Rose, Icey Blue och Linen Green, kompletterad med vita färgvägar med accentdetaljer på hål och tunga som förenar Pharrell Williams ljuvliga palats med den ursprungliga adidas tennis estetisk.

Vem missade den första? Adidas Nemeziz Tango 17+ Ultra Boost droppe och behöver fortfarande ett par? Om svaret är ja, har adidas flux du lycka till, eftersom adidas kommer att släppa alla tre colrways som du ser ovan en gång senare i månaden. Adidas Nemeziz Tango 17+ Ultra Boost är en modell baserad på adidas Nemeziz fotbollsklämma. Adidas Nemeziz Tango 17+ Ultra Boost är gjord för gatorna i stället för fältet. En slitstark design med detaljer som inkluderar en slätlös konstruktion, Three Stripes branding över den övre, en TPU-hälräknare för struktur och full -längd Förstärkad vadderad såll nedåt låg. Kommer i Triple Black, White / Black eller Turkos, plocka upp dessa på utvalda återförsäljare den 10 augusti till detaljpriset på $ 200.

Ovan kommer du att få en första titt på adidas D Rose 8 Knicks. Ja, Knicks. Som i Derrick Rose s tidigare NBA-lag. Nu är det en Cleveland Cavalier som vi tycker är otroligt att se adidas släppa en färgväg av adidas D Rose 8 i Rose s gamla lagfärger. Även om det inte är en officiell Knicks färgväg, kan du tydligt se varför internet kallar dessa? Adidas D Rose 8 Knicks.? Adidas D Rose 8 Knicks har en full Royal Blue Upper med svarta detaljer på tungan, snören, hälräknare och mellansula. Knicks vibbar ger skon de orange kontrasterande accenterna som noteras på tungan logotypen, häl branding och en del av yttersålen. Matchar komforten med estetiken är den? Full-längd Boost-vadderad sulan klar i svartvitt. För närvarande tillgänglig i Kina kommer vi att meddela om / när dessa får ett stateside release datum. Skulle du vara polis?

Adidas Tubular Doom Primeknit får en fallpassande färgväg av spåroliv adidas tubular när vi närmar oss slutet av sommaren. Den eleganta löparen har en sock-liknande primeknit övre med en extra rymdfärgad mångfärgad stickning med en krusad mellansula. Premium detaljer inkluderar en läderhälsräknare och mocka bur medan en tubformad vit såll kompletterar utseendet helt och hållet. Försäljning för en prislapp på $ 160, leta efter Adidas Tubular Doom Primeknit Trace Olive på utvalda adidas butiker och online idag. Var noga med att klicka och bokmärke vår Air Jordan 5 GS Deadly Pink Hub-sida nu för skopens senaste utgåva och uppdateringar och bilder. Håll
alltid den låst till KicksOnFire för det senaste inom sneakernyheterna.
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.068 seconds